logo houtzagerijsalland png klein-2

Algemene voorwaarden Houtzagerij Salland

Hout is een natuurproduct met nerven en noesten
Houtzagerij Salland levert fijnbezaagd hout dat gezaagd is met een professionele lintzaag en wij kunnen niet voorkomen dat er kleine schommelingen ontstaan in de maatvoering omdat het hout, ter hoogte van de noesten, net even wat compacter (harder) is dan andere plekken.

De stammen worden vers gezaagd

Omdat het hout vers wordt gezaagd kan krom trekken, binnen een kleine marge, niet voorkomen worden. Indien het hout niet direct door u wordt verwerkt, gebruikt of vertimmerd, dient u er voor te zorgen dat hout liggend op drooglatten rust.

Vervoer/transport

Het door u bestelde hout wordt in eerste instantie door u zelf opgehaald en vervoerd. Indien dit niet kan, zal een transportonderneming ingeschakeld worden. De kosten hiervoor komen voor uw rekening.

Bestellen en betalen

Indien u per mail één of meerdere producten uit ons assortiment heeft besteld, proberen wij u zo spoedig mogelijk even te bellen om uw order samen met u door te nemen. Na de telefonische opdrachtbevestiging plannen wij de werkzaamheden in. Als er hout speciaal voor u op maat gezaagd moet worden, ligt uw bestelling na een aantal dagen voor u klaar. Dat laten wij u telefonisch weten. Er is geen pin-automaat aanwezig dus graag contant of via bank betalen.

Kastanjehouten producten uit Frankrijk

Kastanjehouten producten, zoals de schapenhekken, palen en poorten, zijn veelal op voorraad leverbaar. Producten die niet voorradig zijn moeten door ons worden besteld bij de leverancier in Frankrijk, daardoor kunnen levertijden iets oplopen. De levertijd van die producten geven wij telefonisch aan u door. Bestellingen van kastanjehouten producten dienen op voorhand te worden betaald. Dat kan tijdens uw bezoek aan de Houtzagerij Salland of per bank. De producten worden dan voor u klaargezet en kunnen gehaald worden. Bezorgen kan natuurlijk ook, maar dan zijn daar kosten aan verbonden.

logo houtzagerijsalland png klein-2

Adresgegevens:
_______

Langeveldsloo 2
8131 RT  Wijhe
M: +31 6 201 202 64
info@houtzagerij-salland.nl
www.houtzagerijsalland.nl

Belangrijk:
_______

Menu